previous arrow
next arrow
Slider

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie, zijn wij helaas genoodzaakt om de vereniging helemaal te sluiten tot tenminste dinsdag 19 januari 2021. Dit betekent dat naast de activiteiten voor volwassenen, de verhuur van de zalen, ook de structurele activiteiten voor kind en jeugd komen te vervallen. In de kerstvakantie gaan de buitensportactiviteiten voor kind en jeugd wel door. We zullen zo snel mogelijk een nieuw overzicht van de buitensportactiviteiten op onze website en Facebookpagina publiceren. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

Vrijdagmiddag instuif

.

Mededelingen

11-11-20: Hallo allemaal! Aanstaande vrijdag kan er gelukkig weer gekookt worden samen met de kinderen, in de BSV Selwerd. Door de extra maatregelen van het kabinet, is opgave verplicht en hebben we plek voor maximaal 20 kinderen.
Je kan je voor vrijdag via Whatsapp opgeven bij Karlijn, (06) 15 68 37 06. We verzoeken de ouders om het gebouw niet te betreden. De kinderen kunnen buiten aan de voorkant van het gebouw gebracht en gehaald worden. Alvast bedankt!
Groetjes Jeugdwerk.

Informatie

DoelgroepKinderen.
Leeftijd4 tot en met 12 jaar oud.
InschrijvenIs niet nodig, het is een vrije inloop.
KostenGratis.
Tijd14:30 tot 16:00 uur.
WanneerElke vrijdagmiddag (M.u.v de vakanties)
LocatieBSV Selwerd.
StartVrijdag 11 september 2020.

Indien u informatie wenst over dit activiteit, kunt u bellen met 050-5711354 of het onderstaande contactformulier invullen.