previous arrow
next arrow
Slider

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie, zijn wij helaas genoodzaakt om de vereniging helemaal te sluiten tot tenminste dinsdag 19 januari 2021. Dit betekent dat naast de activiteiten voor volwassenen, de verhuur van de zalen, ook de structurele activiteiten voor kind en jeugd komen te vervallen. In de kerstvakantie gaan de buitensportactiviteiten voor kind en jeugd wel door. We zullen zo snel mogelijk een nieuw overzicht van de buitensportactiviteiten op onze website en Facebookpagina publiceren. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

Spelcontainer

Kinderen kunnen gratis sport- en spelmateriaal lenen, als ze er volgens de basisregels mee spelen: niet pesten, niet uitschelden, niet uitlachen, beleefd zijn en samen spelen zonder ruzie te maken. Door de spelcontainers kunnen kinderen veilig, leuk en gratis spelen en sporten. Bovendien leren de kinderen door het uitleensysteem, verantwoord om te gaan met het materiaal. Er zijn skelters, stepjes, ballen, diverse spelletjes en nog veel meer!

Mededelingen

Geen.

Informatie

DoelgroepKinderen.
Leeftijd4 tot en met 12 jaar oud.
InschrijvenIs niet nodig, het is een vrije inloop.
KostenGratis.
Wanneer en tijdElke maandagmiddag 15:00 tot 17:00 uur. (M.u.v de vakanties)
Elke woensdagmiddag 14:00 tot 17:00 uur. (M.u.v de vakanties)
LocatieBSV Selwerd.
StartWoensdag 2 september 2020.

Indien u informatie wenst over dit activiteit, kunt u bellen met 050-5711354 of het onderstaande contactformulier invullen.