previous arrow
next arrow
Slider

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie, zijn wij helaas genoodzaakt om de vereniging helemaal te sluiten tot tenminste dinsdag 19 januari 2021. Dit betekent dat naast de activiteiten voor volwassenen, de verhuur van de zalen, ook de structurele activiteiten voor kind en jeugd komen te vervallen. In de kerstvakantie gaan de buitensportactiviteiten voor kind en jeugd wel door. We zullen zo snel mogelijk een nieuw overzicht van de buitensportactiviteiten op onze website en Facebookpagina publiceren. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

Klik hier voor meer informatie

.

Sjoelen

Elke woensdagmorgen ben je van harte welkom voor een potje ouderwets sjoelen. Sjoelen is een Nederlands gezelschapsspel en sport, waarbij de spelers in drie beurten 30 schijven door vier kleine gleufjes op het einde van de plank moeten schuiven. De eerste keer wordt met alle schijven geschoven, de tweede en de derde keer met de schijven die nog niet in een vakje beland zijn. Dus heb je zin in een potje sjoelen? Kom dan vooral langs! Iedereen is welkom.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is koffie-thee-1.png

Mededelingen

  • Activiteit is nog niet gestart.

Informatie

DoelgroepVolwassenen.
InschrijvenIs niet nodig, het is een vrije inloop.
KostenGratis.
TijdVan 10:00 – 12:00 uur.
WanneerElke woensdagmorgen. (M.u.v de kerstvakantie)
StartOnbekend

Indien u informatie wenst over dit activiteit, kunt u bellen met 050-5711354 of het onderstaande contactformulier invullen.ContactformulierKnop toevoegen