previous arrow
next arrow
Slider

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie, zijn wij helaas genoodzaakt om de vereniging helemaal te sluiten tot tenminste dinsdag 19 januari 2021. Dit betekent dat naast de activiteiten voor volwassenen, de verhuur van de zalen, ook de structurele activiteiten voor kind en jeugd komen te vervallen. In de kerstvakantie gaan de buitensportactiviteiten voor kind en jeugd wel door. We zullen zo snel mogelijk een nieuw overzicht van de buitensportactiviteiten op onze website en Facebookpagina publiceren. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

Klik hier voor meer informatie

.

Rolstoeldansen

Rolstoeldansen is een ontspannende, recreatieve en leuke sport voor zowel mensen met een beperking als valide mensen.  Het maakt hierbij niet uit welke handicap, soort rolstoel of welke leeftijd je hebt. Er kan gedanst worden op zowel wedstrijd- als recreatief niveau. Het rolstoeldansen is rond 1980 in Nederland ge├»ntroduceerd en maakt sindsdien de nodige ontwikkelingen door. Dansen is plezier voor jong en oud en nieuwe deelnemers zijn altijd welkom!

Mededelingen

De activiteit start weer vanaf zondag 23 augustus 2020.

Informatie

DoelgroepVolwassenen.
InschrijvenVerplicht via www.gsggroningen.nl
Kosten
TijdVan 19:00 – 21:00 uur.
WanneerElke zondagavond. (M.u.v de kerstvakantie)
StartZondag 23 augustus 2020.

Indien u informatie wenst over dit activiteit, kunt u bellen met 050-5711354 of het onderstaande contactformulier invullen.