previous arrow
next arrow
Slider

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie, zijn wij helaas genoodzaakt om de vereniging helemaal te sluiten tot tenminste dinsdag 19 januari 2021. Dit betekent dat naast de activiteiten voor volwassenen, de verhuur van de zalen, ook de structurele activiteiten voor kind en jeugd komen te vervallen. In de kerstvakantie gaan de buitensportactiviteiten voor kind en jeugd wel door. We zullen zo snel mogelijk een nieuw overzicht van de buitensportactiviteiten op onze website en Facebookpagina publiceren. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

Klik hier voor meer informatie

.

Koffiemorgen

Elke dinsdag- en donderdagochtend ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Voor slechts €0.60 kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Gezellig met buurtbewoners koffie of thee drinken en het over dagelijkse onderwerpen hebben. Daarnaast is de speeltuin achter het gebouw ook geopend! Bij mooi weer is het dus ook mogelijk om heerlijk op het terras te zitten.

Mededelingen

  • De activiteit start weer vanaf dinsdag 8 september 2020.

Informatie

DoelgroepVolwassenen.
InschrijvenIs niet nodig, het is een vrije inloop.
KostenGratis.
TijdVan 10:00 – 12:00 uur.
WanneerElke dinsdag- en donderdagmorgen. (M.u.v de kerstvakantie)
StartDinsdag 8 september 2020.

Indien u informatie wenst over dit activiteit, kunt u bellen met 050-5711354 of het onderstaande contactformulier invullen.