previous arrow
next arrow
Slider

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie, zijn wij helaas genoodzaakt om de vereniging helemaal te sluiten tot tenminste dinsdag 19 januari 2021. Dit betekent dat naast de activiteiten voor volwassenen, de verhuur van de zalen, ook de structurele activiteiten voor kind en jeugd komen te vervallen. In de kerstvakantie gaan de buitensportactiviteiten voor kind en jeugd wel door. We zullen zo snel mogelijk een nieuw overzicht van de buitensportactiviteiten op onze website en Facebookpagina publiceren. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

Klik hier voor meer informatie

.

Klaverjasavond

Elke woensdagavond kun je gezellig klaverjassen in de BSV Selwerd, met een leuke groep waar altijd nog wel plaats is voor nieuwe spelers. Kom gezellig binnenlopen op een woensdagavond en doe een keer een spelletje mee! Kom dus gezellig kaarten en breng uw partner, vriend, vriendin, buurman of buurvrouw mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Mededelingen

  • Vanaf woensdag 30 september 2020 start de klaverjasavond weer.
  • I.v.m de nieuwe coronamaatregelen start klaverjassen tot nader order om 19:00 uur.

Informatie

DoelgroepVolwassenen.
InschrijvenIs niet nodig, het is een vrije inloop.
Kosten
Tijd19:00 – 22:00 uur Vanaf 20:00 uur.
WanneerElke woensdagavond. (M.u.v de kerstvakantie)
StartWoensdag 30 september 2020.

Indien u informatie wenst over dit activiteit, kunt u bellen met 050-5711354 of het onderstaande contactformulier invullen.