previous arrow
next arrow
Slider

Let op: Naar aanleiding van de meest recente persconferentie en de daarbij vermelde aanvullende maatregelen, heeft het bestuur van de BSV Selwerd besloten om vanaf 15 oktober 2020, alle activiteiten voor volwassenen tot ten minste 28 oktober 2020 te laten vervallen.

Klik hier voor meer informatie

.

Tai Chi Qiqong

Tai Chi, ook wel Tai Chi Chuan genaamd, is van oorsprong een Martial Arts-vorm gericht op zelfverdediging. Het werkt daarbij niet met de kracht van wapens, maar wel met (de kracht van) energie. Wanneer je kijkt naar geoefende Tai Chi-beoefenaars, kun je zien dat het daarbij niet om het zwaard gaat, maar om de kracht en beheersing van de Qi.

Net als bij Tai Chi worden de bewegingen bij Qigong langzaam en op een aandachtige, vloeiende en ontspannen manier uitgevoerd vanuit de buik (Dantian). De ademhaling, de beweging en de aandacht vallen tijdens het beoefenen steeds meer samen. De ontspanningsrespons treedt steeds makkelijker en sneller in werking. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt zo gestimuleerd en de effecten van je stressreactie worden geneutraliseerd.

Mededelingen

Geen

Informatie

DoelgroepVolwassenen.
Inschrijven
Kosten€ 48.00 voor 15 lessen.
TijdVan 10:30 – 12:00 uur.
StartMaandag 7 september 2020.
WanneerElke maandagochtend.

Indien u informatie wenst over dit activiteit, kunt u bellen met 050-5711354 of het onderstaande contactformulier invullen.