previous arrow
next arrow
Slider

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie, zijn wij helaas genoodzaakt om de vereniging helemaal te sluiten tot tenminste dinsdag 19 januari 2021. Dit betekent dat naast de activiteiten voor volwassenen, de verhuur van de zalen, ook de structurele activiteiten voor kind en jeugd komen te vervallen. In de kerstvakantie gaan de buitensportactiviteiten voor kind en jeugd wel door. We zullen zo snel mogelijk een nieuw overzicht van de buitensportactiviteiten op onze website en Facebookpagina publiceren. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

Tafeltennis jeugd

Elke donderdagmiddag kun je tafeltennissen in de BSV Selwerd. Een gediplomeerde tafeltennis trainer kan je leren tafeltennissen, en kan je ook leuke trucjes leren die je kan gebruiken tijdens het spelen. Er kan natuurlijk ook gewoon gespeeld worden. Wil je graag samen met je ouders, opa, oma, tante etc, spelen? Dat kan! Iedereen is van harte welkom. Het plezier staat voorop.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kinderinstuif_2.png

Mededelingen

Geen.

Informatie

DoelgroepKinderen, Volwassen.
LeeftijdVanaf 8 jaar oud.
TrainerGert Jan Huiskes.
InschrijvenIs niet nodig, het is een vrije inloop.
KostenGratis.
Tijd15:00 tot 17:00 uur.
WanneerElke donderdagmiddag (M.u.v de vakanties)
LocatieBSV Selwerd.
StartDonderdag 3 september 2020.

Indien u informatie wenst over dit activiteit, kunt u bellen met 050-5711354 of het onderstaande contactformulier invullen.