Selwerd aan zee 2018

De Speeltuin aan de Elzenlaan in Selwerd haalt hartje zomer van 6 tot 19 augustus zand en water binnen de hekken en maakt van de Speeltuin ‘Selwerd aan zee’. De speeltuin verandert in een zomers strandtafereel met speelzand, water, zandsculpturen, beachvolleybal, een ijscokar en nog heel veel meer! De organisatie hoopt op groot enthousiasme bij kinderen en hun ouders uit Selwerd en de directe omgeving.

Met het idee van de zomeractiviteiten komt de Buurt – en Speeltuinvereniging tegemoet aan de wens om kinderen, tijdens de zomervakantie te vermaken, want niet iedereen vertrekt naar een verre zomerbestemming. De organisatie ervaart enthousiasme bij wijkbewoners, want een lange zomer zonder vertier in de directe omgeving voelt echt als een gemis.

De Speeltuin zet met ‘Selwerd aan zee’ de kers op de taart van een gevarieerd zomerprogramma wat een start maakte met het huttenbouwdorp en afsluit met spetterende activiteitendagen tijdens de laatste vakantieweek van de zomer.

Vanaf maandag 6 augustus zijn kinderen welkom om zich te vermaken met de bergen speelzand en plassen water. Het zand vormt de basis voor vermaak en wordt aangekleed met allerlei toeters en bellen. Selwerd aan zee start officieel op 7 augustus om 11.30 uur met een opening door wethouder Joost van Keulen en sluit af op 18 augustus met een grootse wijkbarbecue in de vroege avond. Hoogtepunten zijn ongetwijfeld de zandsculpturen, de clinic Beach voetbal van FC Groningen én de clinic Beach volleybal van Lycurgus. Daarnaast biedt Selwerd aan zee een keur aan andere activiteiten, zoals het bakken van zandkoekjes, het maken van schelpenmozaïeken en een waterwestern. En elke zomerse dag passeert de ijscokar!

Klik hier voor het activiteiten programma en meer informatie.

Voor meer informatie over de activiteit en de verschillende programmaonderdelen kunt u contact opnemen met Vincent Huiting van Speeltuincentrale Groningen.

Vincent Huiting, tel. 06-26904381