cropped-Foto-voorblad-mei-2011
panorama-selwerd
Huttendorp_2019
Spooktocht001
49485913_2292852044322379_6381539962621263872_o
Selwerd_aan_zee_5
3105cba7-1eeb-42b7-b25c-9250a64284c9
Tafeltennis_senioren_1
previous arrow
next arrow

Corona

Op deze pagina worden alle mededelingen/ontwikkelingen omtrent corona geplaatst.

Update 32: 26-09-21 21:43 uur.

Er is een nieuwe versie (V3.0) van het corona protocol geüpload op: www.bsvselwerd.nl/documenten

Update 31: 23-08-21 18:50 uur.

De zomervakantie is voorbij en de BSV Selwerd gaat weer open voor bezoekers vanaf zondag 22 augustus 2021.  Bij de activiteitenoverzicht ( www.bsvselwerd.nl/activiteiten ) kan je zien wanneer je club of vereniging weer start. Het overzicht zal regelmatig geüpdatet worden. We hebben helaas nog wel te maken met bepaalde maatregelen omtrent het covid virus. Deze maatregelen hebben we verwerkt in een een corona protocol, zie onderstaande link.

Het corona protocol (V2.1) is geüpload op: www.bsvselwerd.nl/documenten

We hopen jullie snel weer te zien!

Update 30: 05-06-21 13:53 uur.

Het langverwachte moment is daar; de BSV Selwerd gaat op zondag 6 juni 2021 weer open voor bezoekers! Bij de activiteitenoverzicht ( www.bsvselwerd.nl/activiteiten ) kan je zien wanneer je club of vereniging weer start. Het onderstaande overzicht zal regelmatig geüpdatet worden.

Daarnaast is er een nieuwe versie (V2.1) van het corona protocol geüpload op: www.bsvselwerd.nl/documenten

We hopen jullie snel weer te zien!

Update 29: 15-05-21 12:52 uur.

Op dit moment is het bestuur van de BSV Selwerd aan het kijken naar de mogelijkheden om vanaf dinsdag 25 mei 2021, het gebouw weer te openen voor bezoekers. Dit naar aanleiding van de mogelijke versoepelingen vanaf 18 mei 2021.

Update 28: 21-04-21 21:28 uur.

We houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Zodra er versoepelingen aangekondigd worden die voor de BSV Selwerd gunstig zijn, zullen we met een update naar buiten komen. Tot die tijd is de BSV Selwerd gesloten. Zorg goed voor jezelf en denk een beetje om elkaar.

Update 27: 21-04-21 21:25 uur.

Let op: Tot 1 juni 2021 verhuren wij geen zalen i.v.m het covid-19 virus.

Update 26: 26-03-21 19:53 uur.

Zoals jullie waarschijnlijk al verwacht hadden, zijn wij naar aanleiding van de meest recente persconferentie van het kabinet, helaas genoodzaakt om de sluiting van de BSV Selwerd, te verlengen tot dinsdag 20 april 2021. Dit betekent dat naast de activiteiten voor volwassenen, de verhuur van de zalen, ook de activiteiten voor kind en jeugd komen te vervallen. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

Update 25: 09-03-21 09:00 uur.

Geachte leden, huurders en bezoekers,

Zoals jullie waarschijnlijk al verwacht hadden, zijn wij naar aanleiding van de meest recente persconferentie van het kabinet, helaas genoodzaakt om de sluiting van de BSV Selwerd, te verlengen tot dinsdag 30 maart 2021. Dit betekent dat naast de activiteiten voor volwassenen, de verhuur van de zalen, ook de activiteiten voor kind en jeugd komen te vervallen. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

We houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Zolang er geen nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we op woensdag 24 maart 2021 weer met een nieuwe update naar buiten komen. Op onze website ( www.bsvselwerd.nl/corona ) plaatsen we ook geregeld updates omtrent het covid-19 virus.

Zorg goed voor jezelf en denk een beetje om elkaar.

Voor vragen kun je mailen naar info@bsvselwerd.nl

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BSV Selwerd. www.bsvselwerd.nl/corona

Update 24: 02-02-21 20:43 uur.

Geachte leden, huurders en bezoekers,

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie van het kabinet, zijn wij helaas genoodzaakt om de sluiting van de BSV Selwerd, te verlengen tot dinsdag 2 maart 2021. Dit betekent dat alle activiteiten, voor zowel volwassenen als kind en jeugd, komen te vervallen. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

We houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Zolang er geen nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we op woensdag 24 februari 2021 weer met een nieuwe update naar buiten komen.

Zorg goed voor jezelf en denk een beetje om elkaar.

Voor vragen kun je mailen naar info@bsvselwerd.nl

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BSV Selwerd. www.bsvselwerd.nl/corona

Update 23: 12-01-21 21:19 uur

Geachte leden, huurders en bezoekers,

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie van het kabinet, zijn wij helaas genoodzaakt om de sluiting van de BSV Selwerd, te verlengen tot dinsdag 9 februari 2021. Dit betekent dat naast de activiteiten voor volwassenen, de verhuur van de zalen, ook de structurele activiteiten voor kind en jeugd komen te vervallen. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

We houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Zolang er geen nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we op woensdag 3 februari 2021 weer met een nieuwe update naar buiten komen. Op onze website ( www.bsvselwerd.nl/corona ) plaatsen we ook geregeld updates omtrent het covid-19 virus.

Zorg goed voor jezelf en denk een beetje om elkaar.

Voor vragen kun je mailen naar info@bsvselwerd.nl

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BSV Selwerd. www.bsvselwerd.nl/corona

Update 22: 16-12-20 13:24 uur

Geachte leden, huurders en bezoekers,

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie, zijn wij helaas genoodzaakt om de vereniging helemaal te sluiten tot tenminste dinsdag 19 januari 2021. Dit betekent dat naast de activiteiten voor volwassenen, de verhuur van de zalen, ook de structurele activiteiten voor kind en jeugd komen te vervallen. In de kerstvakantie gaan de buitensportactiviteiten voor kind en jeugd wel door. We zullen zo snel mogelijk een nieuw overzicht van de buitensportactiviteiten op onze website en Facebookpagina publiceren. De speeltuin achter het gebouw blijft tot nader order geopend voor kinderen en jeugd.

Voor wat betreft de Algemene Leden Vergadering, deze stellen we tot nader order uit. We zijn van mening dat het lastig is om deze digitaal te organiseren. Volgend jaar zullen we, zodra de corona maatregelen dit toestaan, een nieuwe datum vaststellen.

Het is ontzettend vervelend om de vereniging weer helemaal te moeten sluiten, maar we hebben hierin geen keus. We willen graag ons steentje bijdragen om het aantal besmettingen weer omlaag te krijgen, zodat er hopelijk over een aantal weken weer wat mogelijk is.

We houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Zolang er geen nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we op woensdag 13 januari 2021 weer met een nieuwe update naar buiten komen. Op onze website ( www.bsvselwerd.nl/corona ) plaatsen we ook geregeld updates omtrent het covid-19 virus.

Ondanks de harde lockdown, hopen we toch dat je mooie feestdagen tegemoet gaat en natuurlijk gezond blijft, zodat we je volgend jaar weer kunnen zien in de BSV Selwerd. Zorg goed voor jezelf en denk een beetje om elkaar.

Voor vragen kun je mailen naar info@bsvselwerd.nl

Update 21: 15-12-20 10:54 uur

Activiteiten kerstvakantie: (Onvergetelijke kerst SPT)

Vanwege de afgekondigde lockdown zijn we ons activiteitenprogramma volledig aan het herzien. We zijn vandaag en morgen druk met elkaar in overleg wat wel en niet door kan gaan en in welke vorm. Zodra we hierover duidelijkheid hebben zullen we dat hier en op de website communiceren.

Update 20: 01-12-20 23:01 uur

Vanaf dinsdag 1 december 2020 geldt een mondkapjesplicht in de BSV Selwerd voor personen vanaf 13 jaar oud. Als personen een vaste zitplaats hebben, mag het mondkapje af.

Uitzonderingen:

  • mensen die vanwege hun (zichtbare of onzichtbare) beperking of chronische ziekte niet in staat zijn een mondkapje te dragen of op te zetten.
  • mensen die door een mondkapje last krijgen van hun gezondheid.
  • iemand vergezellen die afhankelijk is van non-verbale communicatie, zoals liplezen.

Update 19: 18-11-20 20:58 uur

Geachte leden, huurders en bezoekers,

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie van het kabinet, heeft het bestuur van de BSV Selwerd besloten om de gedeeltelijke sluiting te verlengen tot donderdag 10 december 2020. Dit betekent dat alle activiteiten voor de volwassenen en de verhuur van de zalen voor vergaderingen en feesten, helaas nog niet doorgaan.

Alle structurele activiteiten voor kind en jeugd zullen voorlopig wel doorgaan. Mochten hier veranderingen gaan plaatsvinden, dan zullen we dit op onze website ( www.bsvselwerd.nl/corona ) publiceren.

We zullen op woensdag 9 december 2020 weer met een nieuw update naar buiten komen. Op onze website ( www.bsvselwerd.nl/corona ) plaatsen we geregeld updates omtrent het covid-19 virus.

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@bsvselwerd.nl

Update 18: 04-11-20 20:51 uur

Tijdens de meest recente persconferentie van het kabinet, is er besloten om onder andere alle buurthuizen voor minstens twee weken te sluiten. Dit betekent dat alle activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen komen te vervallen. Ook de verhuur van de zalen voor feesten en vergaderingen zal niet mogelijk zijn.

Echter zijn er uitzonderingen gemaakt op de sluiting van gebouwen door de rijksoverheid. Een van de uitzonderingen zijn de activiteiten voor de kinderen/jeugd. Op dit moment zijn we in samenwerking met de speeltuincentrale, druk bezig om uit te zoeken of die uitzondering ook voor ons van toepassing is. We moeten toestemming krijgen van de Veiligheidsregio Groningen, om de activiteiten voor de kinderen/jeugd door te laten gaan. Op dit moment hebben we deze toestemming nog niet. Tot die tijd zullen de activiteiten voor de kinderen/jeugd niet doorgaan. Zodra er meer bekend is over de activiteiten voor de kinderen/jeugd, dan laten we dit weten via onze website.

Voor wat betreft de activiteiten voor volwassenen, hier zijn helaas geen uitzonderingen voor, wat betekent dat deze activiteiten in ieder geval tot donderdag 19 november 2020, komen te vervallen. Ook de verhuur van de zalen voor feesten en vergaderingen zal niet mogelijk zijn.

We zullen op woensdag 18 november 2020 weer met een nieuwe update naar buiten komen.

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@bsvselwerd.nl

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BSV Selwerd.

www.bsvselwerd.nl/corona

Update 17: 28-10-20 21:30 uur

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie van het kabinet, heeft het bestuur van de BSV Selwerd besloten om de gedeeltelijke sluiting te verlengen tot donderdag 5 november 2020. Dit betekent dat alle activiteiten voor de volwassenen en de verhuur van de zalen voor vergaderingen en feesten, helaas nog niet doorgaan.

Alle structurele activiteiten voor kind en jeugd zullen voorlopig wel doorgaan. Mochten hier veranderingen gaan plaatsvinden, dan zullen we dit op onze website publiceren.

Voor wat betreft de geplande Algemene Leden Vergadering van maandag 2 november 2020, deze gaat helaas niet door. We zullen in de maanden november of december 2020 een nieuwe datum vaststellen voor de deze vergadering. Mocht dit wederom op traditionele manier niet door kunnen gaan, dan gaan we kijken naar alternatieve manieren.

De gezondheid van onze bezoekers, vrijwilligers en medewerkers vinden we het meest belangrijk. We zullen op woensdag 4 november 2020 weer met een nieuwe update naar buiten komen. Op onze website plaatsen we geregeld updates omtrent het covid-19 virus.

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@bsvselwerd.nl

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BSV Selwerd.

Update 16: 15-10-20 11:46 uur

Ook het tafeltennissen voor kinderen op de donderdagmiddag, wat verzorgd wordt door Gert Jan, zal voorlopig doorgaan.

Update 15: 14-10-20 20:28 uur

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie en de daarbij vermelde aanvullende maatregelen, heeft het bestuur van de BSV Selwerd besloten om vanaf 15 oktober 2020, alle activiteiten voor volwassenen tot ten minste 28 oktober 2020 te laten vervallen. Naast de activiteiten voor volwassenen, wordt de verhuur van de zalen voor vergaderingen en feesten, helaas ook stil gelegd.

De structurele activiteiten voor kind en jeugd, die door het jeugdteam van WIJ-Selwerd worden georganiseerd, zullen zoals het nu lijkt voorlopig wel doorgaan. Ook het tafeltennissen voor kinderen op de donderdagmiddag, wat verzorgd wordt door Gert Jan, zal voorlopig doorgaan. Over de activiteiten voor kind en jeugd, zullen we jullie via onze website op de hoogte houden. Alle overige incidentele kinderactiviteiten, zoals een spooktocht, gaan niet door.

We vinden het ontzettend vervelend dat we na deze korte periode van opening, alweer de deuren moeten sluiten. De gezondheid van onze bezoekers, vrijwilligers en medewerkers vinden we het meest belangrijk. In de weken tot 27 oktober 2020 beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. We zullen op woensdag 28 oktober 2020 weer met een nieuw update naar buiten komen.

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@bsvselwerd.nl

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BSV Selwerd.

www.bsvselwerd.nl/corona

Update 14: 30-09-20 10:10 uur

Er is een nieuwe versie (V1.2) van het corona protocol geüpload op: www.bsvselwerd.nl/documenten

Update 13: 10-09-20 14:35 uur

Er is een nieuwe versie (V1.1) van het corona protocol geüpload op: www.bsvselwerd.nl/documenten

Update 12: 15-08-20 13:24 uur

Let op: Wij verhuren tot 1 november 2020 alleen de zaal voor vergaderingen i.v.m het covid-19 virus.

Update 11: 12-08-20 21:13 uur

Het langverwachte moment is daar; de BSV Selwerd gaat op maandag 17 augustus 2020 weer open voor bezoekers! Vanaf dat moment zullen de meeste structurele activiteiten weer starten. Het corona protocol is geüpload op: www.bsvselwerd.nl/documenten

Update 10: 06-07-20 19:41 uur

Op dit moment zijn we aan het uitzoeken hoe we op een veilige manier, weer open kunnen gaan. We verwachten dat vanaf maandag 17 augustus 2020, de meeste activiteiten weer zullen starten.

Update 9: 16-06-20 12:41 uur

Helaas gaat het huttendorp dit jaar niet door. Tot 1 september 2020 zijn alle evenementen verboden die meld- of vergunningplichtig zijn, en daar valt het huttendorp ook onder. We vinden het ontzettend jammer en hopen het volgend jaar weer te mogen organiseren.

Update 8: 27-05-20 23:40 uur

Het bestuur van de BSV Selwerd heeft besloten om de duur van de sluiting van de accommodatie, te verlengen naar zondag 16 augustus 2020. Dit betekent dat alle reguliere activiteiten niet doorgaan, en dat we het gebouw tot die tijd niet verhuren.

Update 7: 03-04-20 21:45 uur

Er zijn geen wijzigingen. Dit betekent dat de accommodatie en de speeltuin in ieder geval tot en met maandag 1 juni 2020 gesloten is.

Update 6: 30-03-20 20:45 uur

Wij verhuren geen zaal tot en met maandag 1 juni 2020.

Update 5: 24-03-10 19:22 uur

De fietsclinics van woensdag 29 april 2020 gaat niet door!

Update 4: 24-03-10 18:57 uur

Gisteren is door de Nederlandse regering besloten om de sluiting van o.a. verenigingen in Nederland te verlengen tot en met maandag 1 juni 2020. Wij volgen de richtlijnen van het kabinet en RIVM. Dit betekent dat het accommodatie en de speeltuin in ieder geval tot en met maandag 1 juni 2020 gesloten is.

Update 3: 16-03-20 12:18 uur

Vanwege de recente berichtgeving van de Nederlandse regering over het bestrijden van het corona virus, heeft het bestuur besloten om de accommodatie en de speeltuin in ieder geval tot en met maandag 6 april 2020 te sluiten.

Update 2: 16-03-20 12:18 uur

Het bestuur van de BSV Selwerd heeft besloten om de algemene Leden Vergadering van maandag 30 maart 2020, uit te stellen tot nader bericht. We hopen op ieders begrip.

Update 1: 13-03-20 12:00 uur

Beste bezoekers en leden,

Naar aanleiding van de meest recente persconferentie en de daarbij vermelde aanvullende maatregelen hebben we het advies gekregen om alle activiteiten, wedstrijden en trainingen te annuleren. Wij volgen de richtlijnen van het kabinet en de RIVM.

Daarom hebben we besloten om onze locatie in ieder geval, tot en met zondag 29 maart 2020 te sluiten. Dit betekent dat alle activiteiten, trainingen, wedstrijden en vergaderingen komen te vervallen. We vinden het ontzettend vervelend dat deze maatregelen noodzakelijk zijn, maar we vinden de gezondheid van onze bezoekers, leden en medewerkers het belangrijkste.

We houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we dit met jullie communiceren. Alle mededelingen zullen op onze website gepubliceerd worden; www.bsvselwerd.nl/corona .

Voor vragen kun je mailen naar info@bsvselwerd.nl

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BSV Selwerd.